О стеа рэтэчитэ романс
Ну мэ пэрэси,урсито,-
О,флоаре тандрэ де амор,
Еу фэрэ тине ам сэ мор,-
Соарта меа,калеа меа,виаца меа
Е о стеа,стеа рэтэчитэ.
РЕФРЕН:
О стеа, рэтэчитэ ын ноапте,
Ка фулжер ын ноурь се збате.
Ши - шь фрынже арипа ын збор,
Ын черул романцей де-амор.
Мэ юбешть, кунунат ку пэкат
Ын оглинда тинереций,-
О,флоаре тандрэ де амор,
Еу фэрэ тине ам сэ мор,-
Некэжит,педепсит,блестемат,
Рэстигнит пе прагул виеций.
РЕФРЕН:
Аний трек, аний фуг, аний кург.
Гласул драгостей рэсунэ,-
О, флоаре тандрэ де амор,
Еу фэрэ тине ам сэ мор,
Виаца меа,соарта меа,калеа меа:
Сплендидэ кунунэ.
РЕФРЕН:
Свидетельство о публикации №111112803163