Mi-e dor de ocii tai senini romans

Mi-e dor de ocii tai senini ,
De mina ta mingiietoare ,
Prin ani de zbucum si de chin
Lucrind mereu , fara-ncetare .

O , mama , anii au trecut ,
Dar amintirea lor e vie
Ca primul dragostei  sarut
In suflet ei ori sa ramiie .

REFREN :

Maicuta , draga , scumpa mea ,
A vietii mele luminata stea ,
Divina , buna , sincera jubire ,
Izvor senin de fericire ,
Duioasa raza in furtuni ,
Icoana sfinta  din strabuni ,
Maicuta , draga , scumpa mea ,
A vietii mele luminata stea .

N-as fi crezut doar cei amar
In suflet sa-si gaseasca locul ,
Ca din obraji  usor dispar               
Bujorii , si cu ei si focul ,

Dar ce sa-i faci ,- asa e dat :
Nic cel de sus nu e in stare
Sa fie   drumul necurmat
In viata asta trecatoare .

REFREN :

               


Рецензии