Epitaf- romans

Pe bolta cerului s-a stins
O sclipitoare stea,
Si amurgul negru
Ma cuprins
O, mama, scumpa mea.

Erai ca Zina din povesti,
Craiasa sau regina,
De azi pe veci ma parasesti,
Si inima-mi suspina.

REFREN:
Pe valul dorului plutind
O, visul meu cel blind,
Eu nu  te voi  uita(2 ori)
Ma-ncin acestui drag pamint,
O, Doamne, fie voia ta.

La umbra teiului stufos
Tu  ti-ai gasit alin.
De cipul tau prea luminos
E sufletul meu plin.

Sa rupt acum din univers,
Precum o stea polara,
A vietii tale micul vers
Din pagina amara.

REFREN:


Рецензии