Портрет

Беру  білий  папір.  Зовсім  чистий.
 Намалюю  зеленим  на  ньому
 Твої  очі.  І  жовто-барвистим
 Тонким  пензлем  волосся  наводю.

 За  червоним  тягнусь.  А  навіщо?
 Адже  губи  твої  побліднілі.
 Все  ж  візьму  я  червоного  більше, 
 Розведу  його  солодко-білим.

 Брови  чорні.  Густі  та  великі.
 Дуже  чітко  спрямовують  погляд.
 Широченні  і  райдужні  віки
 Одним  помахом  гонять  недолі.

 Все  штрихую.  Портрет  непритомить.
 Він  яскравий,  з  натхненням  малюю.
 Але  завжди  так  в  світі  виходить,
 Що  тебе  на  Землі  не  існує.


Рецензии