Iснаванне без кахання..
без любовi... без кахання?..
Вось бясконцае пытанне...
Звышку дадзена спазнанне -
нездарма выпрабаваннi...
турбаваннi... хваляваннi...
Немагчыма iснаванне без любовi...
без кахання!!!
27.11.2011
Свидетельство о публикации №111112708610