Погуляли

Прийшов моряк із рейсу, грОшей не охопиш жменєй…
Гуляли з жінкой в кабаку, аж світ перевернувся.
Під ранок каже їй:- Ну, що, пішли тепер до мене?-
-Здурів? У мене чоловік із рейсу повернувся!-

ГрОші (укр) – деньги.
Не охопиш жменєй ( укр.) – не охватишь ладонью.
Жінка ( укр.) – жена.
Ранок ( укр.) – утро.


Рецензии