Скiльки б жить менi зосталось?.. Петро Керанчук

                Світлана Водолій
                Цикл «На смерть поета» 5.
                перевёл на украинский - Петро Керанчук.

Скільки б жить мені зосталось?..
Крізь вії блискавок світи.
Гляділось і тріпоталось,
Оці , Боженьки, прикмети.

Де ріка, громи там чуєм,
Проміж справ твердять щоденно,
Що волога лиш харчує
Почуття Богів, шаленим.

Вийду в сад, у вікна сонце,
Хай здіймає вітер хугу.
Відіграли денно-сонно,
День, не зв’язаний в підпрузі.

Вітер рве… І краплі гострі,
Небосхил строкатий в страсті.
Річка тиха, спокій просто,
Ні волинки постояльцю.

Ні коханої на ліжко,
Трави нікуди дівать.
Відібрали!.. Обіграли…
Більш нікого не зазвать!

                27ноября 2011года


Рецензии