Прохання до Сятого Миколая

Я дівчинка вкраїночка у Калуші живу,
Ставична Антоніна я, від праці не реву.
Сумлінно вчусь у школі, до праці перша йду,
Святого Миколая  у свято не просплю.
 Про чари його знаю, послушних визнає.
Зі   святом всіх вітає, дарунки роздає.
Величний Миколаю, до мене завітай.
Багато не благаю, на згадку свят щось дай!


Рецензии