Но не заГС тым мы зВаль ий Валь

ПриШли к печаЛьноМу итоГу:
Шо тут никто люБить не хоЦет
А ни якоВа ВасильКа П. Бо Ж АНИ ЯК з ОвНа Б!

А ты ПРИтихНи-ка поКА.
К печам жех льнёт МухТар.
Ий ЯКОБ ВАВ вам даСьць! Па-децКИ гаваРа-К.

КАРоль тут ниц  ни й Знач!
Да-да!
Веть КАШАв ВАВрать рать
Для й васьк.

Ну, Ж тых, що й зарэ вмяв П кусок даш сальц.
А мы от но гурКа Б каб-шьтаб.
Как на ВуРале какш БабРыс та Надзьк.
Ага!

Так шо Ш мы выйиВ з ваКСь?+
В плюхСах лись, да, сахАр Ж.
А не, ха, рис Борис любиВ Б.
И з биб.

Та, ВАЙ!
А дэ мосКВА. Ну, Ш моск дыТВа,
Шо любять но ТуВа Ш экРан.

Ий кваКаля в ТАШке не й Тань…
СА Й сайМАЙлёгТа Ш прам:
ЗагсХоць!
Я сцокСь
Це вш даММ…

И, да, МАЙн ЗЯЦЬ, глядзи-К с Лева В,
Даф ВерциКальк
Той матц
С ахДзеля зь кадр!   

Но не заГС тым мы зВаль ий Валь,
Кап беХаць в чужДык хаць
фсхацЕвШы й жраць.
Трэ моркав лись ЛисЯтц, шо гоньде гонит пЯнь с ГавНА.

Та сахРАНИ ДИЦЯ З, кольТ курРыць сатана НИ Рыбк ни Ж мяск.
СкарПиаНа в СтрэльЦах.

И тут МашьТаб Л друГА Й!
Сцянь Ре риХА Ж  читТаль…
Ф СИСьТраць.
И, да, Зь – сказаЛа й нам П: О, МАНК!

ТаКа от в нас СЦЯНА глуХар…и сцяс.
Ни Зь ХАР ни й Криш ны й знайМ.
О так от на КоТа
Да хмар Ж…

ШоСь там зЛивак
Цип ДОНТ…
Пап польСК…
Ха-ха! Да, ЗонТаг зафТрах Ной, а брак расьПайСь…
СА Й фСЕ вш ликСятк 


Рецензии