Десь

Десь розлучалися двоє – пара
Такі подібні і такі чужі.
Їх листям золотим лише осінь посипала
І сонце вже не гріло як тоді ..
Де йшов дощ, забутий ними вчора
Де спала тиша, лише на якийсь час,
Вона була така, немов прозора. 
А він - немов попіл міражів …
 Душа хворіла, серце завмирало 
Вуста тремтіли від ридань і сліз 
 Мовчала осінь. і вона мовчала,
 Коли він йшов, любові не зберіг.
 Був листопад самотнього прощання,
 В’ялі квіти в сонячному фоні …
 Ролучалісь двоє - пара такі подобни ..
 Та вже далекі та чужі…
 Ріднесенькі такі души в тиші…


Рецензии
больно...одиноко...но нужно растатся

Нана Викторовна   18.08.2012 14:44     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.