Пад Эдзит ПьЕшк еКСь как бык

Где-та далёка,
Прам на межи
Польшы й УвКрайНы
Нечта цип Йиж гонды аво СоБи Ж вхвищ.
Колы ты тожэ ДурНый.

Соль и з укРопКом.
МнеСКок от псив.
Та от нычоГо П,
Шоп ципа хлибць. А то ухлопНыш
Влад вжэ СоБи ты хринь.
Мы й так ий найиВсь.

ТвёрДо горохОМ
ХОМк загсКукСиф
Пару Ж гурочКав П
Да с салаНин.
От пак ЕК гондэ й жыйВэ й СоБи но Дид.

Шо Ж гэто гондэ
За…г…сапаГИК.
НеТу Ш бильш чобот.
Но с болоньИв.
И мы пат шорстКух пару, ну, Ж ойНуйЧив Ш.
Да, ты тут во, хэ,
ПисьНюк найБыйРы й.

НИДэ Ш ГлаГолэ
Дэ Ш СоловИХ.
Я но от с Кобрынь
БрынЗух уфЖры-К.
Да, ну, загсПыхСуй
Но вжэк хуций.
А то, блин, Блин вжэ, ой, хы, ф Спарт ззыСы-К.
Ну-да, тип суй сфой ехЗык…

ЕХаль тут хтоСя Ж.
А ны ишлы.
Та гомоНылы Ш
ЕКся й про й слышк.
Ну, й ЕТА БоньДя
З Бонн ны й ухСлышь. ТЕНор Сь быф ЕК бык, Х.
Да, вот, не й ТА хатКах ф Дидк.
Ха, дэ змэрз влад той сайМый ЛикСт.

Ну, цэ напЕля Зь Эдзит ПиитК?
Ий групКа ДрушьПах
ВыйКойНаф ух синьць.

НИВы-та голыЙи? ЛыхСьць ныц грыбы-К.
И фсё Б но й школьНикы
Вам П пойМохЛы, Р?
Э! БраТець КрохЛик!
Дэ хто ниваЛид, Х!
Сам моЗись всэ на свиты, Тихр!
Шэ й шкойЛяйРиф НайтПойИХць.

ЕК там? пЁнэРыя!
ХвайНав ван жызь? –
Да! Дид МоРозКох.
А шо за Жык? ЁЖхык, штой лий схойРойНяйНый? –
Да, вот. Булы й таКы.
На й пойСыйЛиньць
ВасПикТыль.

Мы Ш тута шо – грыбНыКы вш.
МийСцэ ГрыбНойЕф!
Так назВань сфын.
Да дэ хто дасьць ройСрыкШинь!?
РылоВичы мае быць. А РусиНовиЧых? Та мы й на ИХь фсих найтЧыхф!

Хто дэ памЁнТаць
Ий ВацЛаф з Дырк.
Жыны вж но горилк, мужЖык. Та й сойби й бый фсих жынЧынк.

Гот, ХИ, й такХым КачЧилк М.
Ф ХИЖине ТоМав
МАВ мы Ш ий НыйВистк.
ХыйЖый, блин, СтойРойЖ! Прам гаж дырЖыкСь!
Вся посылинка Ж блыщыць.
Не! Шэ шось вздуйМАЙ ГынДык, Х.

Ну, шо Ж: НикХольСКый
ЛёньКа,
Зь жонКак,
К нам зайИдзь.

И даЗий здым вам хильм.
Пра Зюзя-Дзид.
Мы Зь бейЛайРус.
Ци й вкраИньць? Нет, блин, фсэ фшэ П выйПИК байСтрук.
А ны слийДув щоб ий про й БульбаШув.
ПатРикОхТув зымни свяТуньК,
Шо знийЩыф П фсю пороСюк.
И Зь, да й МороЗюк. СакШук.

ИШ! ПАЦАну шэ трэ щось туфт!
СайТу П вам Б с пуд!
Да загсПлакТык жыдк
За й блуд Ш.
Мы Ш с торГахШуф.

Так вот мы тут и очНувсь. Ф перФый Дзень Лунк. Та шэ й ий в СтрыльЦу, Г!
ГосПоди Ш муй Т…
Сонцэ й пройСпафШыс
ЗагсЦьМуньк.
Бо ажны ф пять
Мож вжэ лягть
Чы Ж Мой Муж.


Рецензии