Яратыгыз энкэйлэрне
Хормэт итик энкэйлэрне , колеп шатланган чакта.
Кузлэренен, нуры белэн , безне сойгэн вакытта.
Чишмэнен, комеш суыдай ягымлы назлы сузе ,
Шифа булып ж,анда калсын , салэмэт булсын узе.
Якты доньяга тудырган энкэй ин, изге кеше !
Ярдэм кулын безгэ сузган , ташлап булган бар эшен.
Купме безне коткэн чакта , кузеннэн аккан яше.
Офыкларга табан карап , сагышлар алган яшен.
Доньяда безне яратып , куз алмый кайту юлдан.
Ягымлы елмаю белэн , яшьтэн ук каршы алган .
Тик энкэйлэр безне ан,лап , гафу итэ алалар .
Хэркайчанда энкэйлэргэ , без булабыз - балалар.
Яратыгыз энкэйлэрне , исэн имин чагында.
Эйтегеэ назлы сузлэрне , курешкэн чакларында .
Саран булмагыз беркайчан ! Нурлы - якты карашка.
Укенечкэ калдырмагыз , кире кайтмый язмышлар.
(25.11.2011г.)
Свидетельство о публикации №111112500679
Нурзиля Ахметова 1 26.11.2011 19:00 Заявить о нарушении
Ямалеев Марс 26.11.2011 22:34 Заявить о нарушении