Загорнусь в нiч...

ЗагОрнусь в ніч, як у тепленький коцик,
Надії світло в серці засвічу.
Здалося, в двері стукають.
- А хто це?
- До Тебе можна?
Я лиш промовчу.

Я промовчу і двері знов відкрию.
Заходь, натхнення, будемо на Ти.
В горня до чаю я печаль долию.
Додати мрій, краплинку самоти?

Мені натхнення скаже:
- Не тривожся.
Я завжди прИйду, тільки відчини.
Ми ще напишем кредо переможця,
Ми ще зіграєм сповіді струни...

     19.03.2011


Рецензии