ГЛIД
Прибиті першим морозцем,
Яріють на високій кручі,
Мов знак над Сіверським Дінцем.
Вітри й дощі не пригасили,
Не спопелили жар до тла -
Таїлось в ньому стільки сили
І стільки літнього тепла,
Що відігрів самотню птаху,
Осяяв белебень оцей...
І знов без сумніву і страху
Світивсь у мороці ночей.
Свидетельство о публикации №111112504342
Вера Кухарук 31.01.2012 22:01 Заявить о нарушении