Свiтку мiй

Ой світку мій зелений
На золотій зорі!
Мов пелюстки рожеві,
Хмарки пливуть вгорі.
І річка плине тихо
У шовкових лугах.
Немов русалки сміхом –
Пташки по берегах.
І пахощі медові –
Їх липа розлива.
І очі волошкові –
Чарує нас трава.
І пестить босі ноги,
І просить прилягти…
Та манять нас дороги
Ще далі, у світи.


Рецензии
вітаю шановну пані, приймаючу участь в чудесному світі!
радий зустрічі з не прикрашеною красою; довго-довго щасти!

Зозуля Юрий Павлович   25.11.2011 23:48     Заявить о нарушении