Осiннiй лист
я пишу тобі
листа
На опалому листочку
клена...
Знаєш,
ця історія
проста:
Вчора осінь ще була зелена,
Літо нас лишати
не хотіло,
Листячко
в надії
тріпотіло,
А сьогодні,
жовте і червоне,
Сумно проситься до нас в долоні.
Здрастуй,
я пишу тобі листа
На листочку осені,
а завтра
Прилетить сніжинками
зима...
Що з собою
принесе
вона?
Взимку
Я складатиму
листи
Із танцюючих
у віхолі
сніжинок...
Навіть сніг
не зможе
замести
Почуттів
негаснучих
іскринок.
А весною
квіти проростуть
І розпустяться
на вітах
пишно.
І притихлі душі
оживуть.
Ти чекай,
довірливо
і ніжно.
Свидетельство о публикации №111112501372