Пишiть листи

Пишіть листи,
Допоки є кому...
Ні часу не шкодуйте,
ні конвертів,
Тепла душі
і добрих, ніжних слів –
Немає цензора страшнішого
від смерті.


Пишіть листи:
Дай Бог,
було б кому.
Не бійтесь вислухать
і поділиться.
І хай печалі тануть,
як в диму,
А радість
друзями
десятериться.


Пишіть листи.
І ниточку живу
Не поспішайте
скупо
обривати.
Не забувайте,
доки є кому
Чекати їх
І вам відповідати.


Пишіть листи.
Не забувайте й тих,
Хто з вами поруч
І чекає слова.
Бо доброта і єдність
Для людей
найбільша розкіш
І життя основа.


Пишіть листи...
Пишіть листи...
Пишіть листи...


Рецензии