untitled

проідентифікуй мої полярності
визнач рівень моєї вагітності
розпитай мене про примарності
розкажи про псевдотендітності

заспівай мені свої вдячності
намалюй мені свої прикрості
замалюй мені свої всі рівні лячності
і кричи, що мене хочеш викрасти

був мені недосяжним, божественним
ти любив мою недоторканість
ти казав щось і був ти улесливим
на мою ти моливсь неприборканість

я шукала тебе у метафорах
ти ж знайшов мене в лоні апокрифу
у просторах віршів літав птахою
та вмирав на очах з браком подиху

наше літо нам видалось звабливим
наша ж осінь була недоступною
а зима в загалі просто зрадила
бо була вона надто підступною


Рецензии