Вамп

Ти не мій, але зі мною,
Я з тобою - не твоя.
Не назвеш мене весною,
Не даси мені ім'я.
Біль від серця - у долоню,
Сльози виллю на папір;
Я тебе не відстороню,
Хоч для мене ти - вампір.
Випий душу,ще краплинка,
Все одно так не прожить.
У мені живе Смішинка,
Тільки посмішка... болить.


Рецензии