Осенний день

(на украинском языке)

Осінній день блука по світу,
Зів’яле листя,  обліта , бринить.
Нема колишнього барвистого суцвіту.
І жайворонок вже мовчить.
Осінній день блука по світу…

Похмуре небо нависає низько,
Тремтять берізки і садок сумний,
Все відчуває, що зима вже близько.
Стоїть самотньо дуб старий –
Похмуре небо нависає низько...

Птахи давно вже відлетіли в вирій.
І з ранку на калюжах лід крихкий.
День не яскравий, швидше сірий.
Ще тиждень і повалить сніг пухкий.
Птахи давно вже відлетіли в вирій…

                2009 г.


Рецензии