Моя ти мова, моя ти пiсня

Моя ти мова українська,
Моя ти вічна, моя жива!
Моя ти пісня солов'їна,
Мене підносиш в небеса!

Як би не ти, то можна вмерти
Моя мелодія свята!
Моя красива, бесконечна!
Сердечна, чиста, молода!

Мене рятуєш у негоду.
Вдихаєш в легені життя!
З усіх сторін пісні народу
Летять, нема їм вороття!

Як птахи вільнії крилаті,
З небес, до матінки Землі!
Мої ви щирі і багаті -
Чарівна мова і пісні!


Рецензии