О така вамп СонАтКах нарМаль?

В ВороЦэхВикЧах жыф Ш
Гэты вот Наш МужЖык.
ВороВаф вороХа Ж сенаВаль.
И, навЕРнов, НавВинк
ИСьБегЖаль бы П той Кинь.
ЕсьЛи П маму Сь сьвяйТуйЮх люкБиф.

Да вот шось уф цэхХу й
А ны й сфет тавРыйШук.
Так шах вик чахНы вш в выйЖар сапЛюшк.
А ны ДАТь вам Ш тухт Кур В
ТА ва щунь кап васьЧуфК
Фси фше ТАТА МиКитКу Ш одНуть?

ФигЛиф-мигЛиф нам в нус!
Иш ты Ш МигЛихНас ф скунс!
А ФИКсташКый ны й хоцьЦихсь, друг муй?
То схоДы-К от до й Буг
ТА вчырПны-К хвайн ропу Сь.
О тохТах мы й спойОМ рахСом с Муть К.

НаВырСИ лохачи Ж.
Та навикЩок плакЦиць!
Та за  ТАЗхык ирЖапйВай муцьКИ Сь.
А ны Ж масЛа Сь бысьПлятн
Ны й в ЛейОнЧыкХав, бачь!
Оно шось ципа,х, хав ТАНэнБавм. Очынь танна Ж жыВВа дажай ЖабКа Сь яхКаксь.
Сцё в Яновы Ш вышНи Зь осцыКайт.

О така вамп СОНАТках нарМаль?
Ну, Жь на СОН
ПациФон
В нос яцьВяг Сь.


Рецензии