Про новiтнього цезаря

Прийшов,побачив,переміг..!
І пил  доріг  струсив із  ніг...
І,всівшись  на чужий  поріг,
Він їсти став  чужий  пиріг.



І стільки  з'їв,аж скільки зміг,
І не вважав те все за  гріх,
А потім здувся,наче міх,
На ліжко,на чуже,приліг,



І захропів.І бачив сон,
Що він посів небесний  трон,
Із висоти  зіпхнувши  сонце..!
Проснувсь,--  і потиском  долонь
Уперше страх його в полон
Узяв:
          А що,як в руку  сон цей ?!!!


Рецензии
На это произведение написано 6 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.