Я був конем

Я був конем.Ходив у хомуті.
Носив на собі ситого верхівця.
Мене штурхав,хто лиш того  хотів:
І барани,й дурні облізлі вівці...



На шиї кріпко мій хомут сидів,
А я все  почувався веселіше,
Я так радів,що у моїх дідів
Хомут твердий був і таки тісніший...



Спасибі вам,верхівці-їздові,
Що коням нині зшили ви нові
Зручні,м'які,красиві  хомути...



Я б вік ходив у ваших хомутах,
Щоб не спитав себе,зборовши страх:
--- Чи  справді ж  кінь я,
                Господи прости..?!


Рецензии
Але кого питать,і про що...
з повагою Лідія!!!!

Лидия Филимонова   24.11.2011 12:23     Заявить о нарушении
Ох,Лідочко...

Оксий Ожына   25.11.2011 01:02   Заявить о нарушении