Як би менi...

Де взяти мені крила журавлині?
Як піднестися в зоряну блакить?
З малими ангелятами зустрітись?!
Побачить Господа,хоча б на мить!

Я хочу в світлі очі подивитись!
Від погляду Святого вмить прозріть!
Перетворитись  в добру чародійку.
Нести любов,тепло,добро,та Мир творить!

Робити буду чудеса у добрім світі.
Життя давати,та слабих лічить.
Здійсняти всіх нуждаючих завіти.
Голодним хліб давати,та слабих цілить!


Рецензии