Бог тебе забрав

Серцем до серця душа уповала
Сьогодні блукала,завтра - не стало
І в небі заплакало сонце
ти більше не глянеш в віконце.

Твоя милозвучна мрія -
На щастя і спокій надія.
Давайте ж просити у Бога
Щоб знайшла до нього дорогу...

Нехай він прийме до себе
Ми будем дивитись на небо.
І там тебе споглядати
Там душу твою шукати...


Рецензии