Хочу заспiвати...

Осипаються квіточки
У моїм садочку.
Де ти, милий, забаривcя
У своїм куточку?
                Де ти, серце,мій струмочок?
                Де ти чорнобривий?
                Де ти нічка, де деньочок
                Де ти грім та злива?
Прийди, сокіл, прийди, ясний
Сядем під дубочком.
Тобі пісню заспіваю
Про сина та дочку!

Розкажу тобі, рідненький,
Як вони страждали.
Без матусі підростали,
Я не обіймала!

Як була я далеченько
Від рідної хати.
Та як мала у серденьку
Голочок багато!

Як грошики заробляла,
Лише відправляла!
Як кожну копійочку
До купки складала!

Щоб хватило,дитяточкам
На кусочок сала.
На хлібець Святий солодкий,
Щоб не було мало!

На нову сукенку,кофту
На нові штанцята.
Чи розуміють це,діточки?
Мої ангелята!

Чи цінять горобчики,
Лагідні ягнята,
Як ростила, як любила
Без доброго тата?

Чи навчилися від мене
Мої котенята
Що зелененький рубелик
Не із неба пада!

Хочу все це, дорогенький
Тобі заспівати!
Бо й мене не пожаліє
Ні батько, ні мати!

Не притиснуть до грудини,
Мов малу дитину!
Не насварять, не пригорнуть,
Бо й я сиротина!


Рецензии
Привет хохлушке от хохла!

Сергей Патражуз   23.11.2011 23:58     Заявить о нарушении
Ну,здравствуй,это я!Привет,коль не шутишь!Спасибо за посещение!С хохляцким приветом

Раиса Андрейчук   24.11.2011 00:38   Заявить о нарушении
Обычно меня посылают после такого приветствия, а ты даже пошутила. Спасибо тебе! Давай разопьем твою бутылку

Сергей Патражуз   25.11.2011 12:47   Заявить о нарушении
К сожалению, эта бутылка шампанского была распита на Пасху.Привет.

Раиса Андрейчук   25.11.2011 12:58   Заявить о нарушении