Мина час

Як час біжить все без корисно
Втрачаю час свій особисто
Нема кохання та з кожним разом
Стаю черствим та злим заразним

Любов від діток відчуваю
Та їм я віддаю любов не гаю
Не гаю часу я для них
Хороших миленьких таких

Сам по собі шукаю мрію
Хочу кохання що я вдію
Відношень в ласці хочу чистих
В коханні ніжних особистих

Марнує час я сам в турботі
Та вихідні я дав роботі
Та сумно боляче мов не живеться
Все є у мене але не жнеться

Не жнеться те кохання моє
Кохання це коли ті двоє
Як пісня в гаї солов’я
Мене кохають, кохаю і я

Моя душа з сплячки проснеться
Душенька та що не живеться
Вона не мила чужа стала
А міркувати не перестала

Хоча у спокої живеться
От прийде час та усміхнеться
Очам наповненим кохання
Вночі або з світанком раннім
Моя любов

Не там її мабуть шукаю
Я сам цього так сам я знаю
Не ті пташки не та їхні   співи 
Вороні видно не сидів би
Я тут вночі не пропадав би
В коханні тім співучим став би
Без слів різких цих дивовижних
Та почуттів в пусту словах цих

Думками так різноманітно
Я бачу там далеко світло
Душа можливо там співатиме
Можливо так і проживе
В тім помислі порозумінні
Там де в коханні душі рівні
Де спалах той ніяк не згасне
Кохання розміром прекрасним
Я зрозумів та розум де мій
Тоді не чув , не вчув я ревів
Мій вибір твій не зрозумілий
Не чорний білий та не сірий
А так лише він випадковий
Придуманий він іграшковий
Ігрались видно ми загрались
Різними були своїми не стали

Буває так, тут так спекотно
Що влізеш просто так в болото
Без сумніву та без розбору
Не написать хорошого твору
Пісень не скласти як ти дурень
Від правди зазнавши обурень
Втікаєш не зробивши дурниці
Не збовтати чистої криниці
Там де кохання не для мене
Воно там ще таке зелене

Піти-б світами та зненацька
Відчуєш ти в кохання щастя
Турбота відійде в роботі
До баби Клари тьоті Моті
Нехай піде немає різниці
Хай далять зажду у криниці
Оті кому це все підходить
Того кого з розуму зводить
Вода та чиста і те кохання
В якої також є призвання
Не просто так а затремтить
Проснеться щастя те що спить
Можливо я проснуся з сплячки
Та вилікуюсь від болячки
В коханні ніжно затремчу
Дістану те чого хочу
Та милим буду милою стане
Моя кохана не зів’яне

Бо як кохання то назавжди
Його я дуже шанував би
Воно палке миле гаряче
Нап’юсь його колись добряче
Та біля нього заспіваю
Напевно буде все це в Раю


Рецензии