Кайнар чэй эчик бергэ
Эсэлэмэгэлэйкум диеп , соенеп очрашканга ,
Кул биреп ачык йоз белэн , елмаеп якыннарга ,
Хэл белешеп белгэннэрнен, , исэн саулыгын телэп ,
Кайнар чэйлэр эчик бергэ , донья хэллэрен сойлэп.
Дога кылып курешкэнгэ , Алланын, рэхмэтенэ ,
Йорэк ж,ылылары белэн , тин, булыйк хормэтенэ.
Безгэ насыйп булсын диеп , очрашырга ян,адан,
Якыннарга саулык телик , югалтмаек яннардан .
Татлы уллэнэн хушлаган , кайнар чэй эчик бергэ ,
Онытып бар мэшэкэтьне , донья эйлэнэсендэ.
Шифалы дава йорэккэ бирэ шул курешулэр.
Чэй артында кумэк итеп “чишелэ мэсэлэлэр”.
Бергэ дус , туганнар белэн , эчкэндэ татлы чэйлэр ,
Гэж,эп куанычлы була , чиксез була мизгеллэр.
Ж,ан ж,ылысы сирпеп тора табыннын, ослэрендэ ,
Яхшы уйлар , якты нурдай сибелэ кун,еллэрдэн.
(23.11.2011.)
Свидетельство о публикации №111112301215
Филюза Шакирова 15.12.2011 09:18 Заявить о нарушении