Важко без тебе...

Я тебе хочу більш за все на світі...
Цей смак солодкий на моїх вустах,
А аромату рівня-тільки кращі квіти.
Без тебе все життя - це жах.

З тобою хочу завжди бути,
Ти необхідний, я як наркоман.
Скоріше би мені тебе відчути,
Мене ти маниш, наче той дурман.

Але нажаль тебе немає поруч...
Чи п'ю я каву,чай і воду, й молоко...
Тебе нема ліворуч, спереду, праворуч,
Порожнє навіть світлеє вікно.

Але я знаю: завтра буде ОК,
Коли зберусь і побіжу у магазин,
І застучить серденько, наче молоток,
Коли побачу я тебе, мій мандарин! *_*


Рецензии