Араларны сагну хисе якынайта

Хэр     кешенен,   тормышында   бар   урыннар  ,
Уз   тобэге ,   Туган  иле  ,   Туган   йорты .
Утеп    еллар  ,   еракларда   булып    алар.
Араларны     сагну    хисе    якынайта.
 
Сагнып   кайтып   ашкынудан   сагышларга .
Кукрэк    тутрып    сулый    торган  ,   ж,ин,ел   хава.
Шул     мизгелдэ    кун,ел    шатлыкларга    тула.
Яшэрэсен, .    Ж,аннарын,а   шифа    була.

Нинди   бэхетле    мизгеллэр   бирэ   тормыш!
Туган   Илгэ  ,  Туган   йортка   Кайткан   чакта 
Ерак    ж,ирдэ     кешене    йортсэдэ     язмыш.
Ин,   шэфкэтьле     вакыт     була   Туган    якта!
                (22.11.2011.)


Рецензии
Марс, этот стих мне очень понятен... мне пришлось жить далеко от родных краев долгое время и действительно испытываешь такие чувства, описанные в твоем стихотворении... Очень чутко написано...

Филюза Шакирова   15.12.2011 09:13     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.