У слiв пiднявся тиск
Мігрень накрила символічні знаки,
Чекаючи на затяжний світанок,
Ми одягали мовчазні відзнаки.
Словам було погано відучора,
Магнітна буря вперто щось блукала
Алеями наших розмов. Лиш кола
Топила всі образи і зникала,
Лишаючи по собі
Липкість рук.
Свидетельство о публикации №111112203832
Яфинка 21.01.2012 17:15 Заявить о нарушении