Шепiт лiсу
Осінній ліс замовк без вітру,
який принишк, притих, щоб знову...
Той вітер листя з лісу зірве, зітре
всі спогади...щоб народити нові...
Засне, замліє ліс, закутий
у кришталеву брОню, лиш де-інде...
Прошепче вітер, мов спокуту...
Щось незнайоме, загадкове... рідне...
Свидетельство о публикации №111112203329
Та ще хочу подякувати Інні Приходько, бо це ж вона викликала такий експромт.
З теплом, Коля.
Воин Светлый 23.12.2011 15:38 Заявить о нарушении