М ркування про кохання

«Что есть лучшего в сердце, — то мы без надобности не должны обнаруживать; не всем открывай тайны сердца твоего».

Кохання - дивовижна річ,
Не стільки тіл,
а швидше душ єднання.
Про нього гучно не кричиш,
вигукуючи на весь світ зізнання...
Бо Всесвіт знає все, про що мовчиш...
Якщо ти вартий,
втілює бажання.


Рецензии