З Днем Свободи, люб друз

З Днем Свободи, любі друзі,
Вас вітаю щиро я,
Бур'яном й квітками в лузі,
Переплелась історія.

Не забуду я ніколи,
Той холодний листопад,
Як за спільну нашу долю,
Вийшли ми на той парад.

Не забуті ідеали,
Ні Майдану, ні країни,
Не дарма ж ми клятву дали,
Нашій рідній Україні.

Помаранчевий той колір,
В нашім серці - назавжди,
Не забуті славні ролі,
Може й прийдем знов сюди!


Рецензии