Дiточкам

Милі мої ангелятка!
Добрі мої дітки!
Ви у мене дві стежинки!
Дві квітучі квітки!

Моя радість і надія!
Мої котенятка!
Бережіть братик сестричку,
А сестричка-братка!

Бо життя,не поле,діти,
Що за день обійдеш.
Кида всіх воно потроху!
Нічого не вдієш!

Та повинні розуміти,
Що для вас живу лиш.
Один одного любити,
Цінить,де б не були.

Пам'ятать,допомагати
У важку хвилину.
Бо нема в вас,рідні,татка.
Я у вас єдина!

Нема діда,нема баби.
Бережіться всюди!
Хай вас Бог оберігає
І не лають люди!

Тримайтеся,ріднесенькі!
Хай хоронить Боже.
Хай щастить вам у життєві!
В долі, Свят, поможе!


Рецензии
Столько любви и нежности в этом стихотворении, Раиса!.. как и подобает Матери!
Спасибо!

Тина Ланкевич   29.12.2011 17:49     Заявить о нарушении
Вам спасибо огромное за понимание,дорогая Тина,с теплом

Раиса Андрейчук   29.12.2011 19:50   Заявить о нарушении