лише людина

21 листопада 2011
 
я тобі псую життя,ти  мені – нерви
                напевно,

було б найкраще, розійтись,
що ти і зробила,
                але ж мила,
                це так несправедливо,
                бо пивом

не залити  думки про тебе,
                не задимити їх цигарками.
Між нами:
         Я тебе ще кохаю,
                Але гадаю,
Що тобі байдуже,
                Бо ти дуже
                Хотіла
                Мрію,
А я
   лише
        людина,
               із своїми пацюками в голові.


Рецензии