Сузырга сез онытмагыз, якыннарга ярдэм кулын
Кара кайгы биргэн чакта тормышында якыннарнын,.
Тозлы яшь куздэн тамганда , доньянын, авырлыгыннан.
Кун,еле сызлаган чакта , адашып барган юлыннан.
Кочлэре беткэн чагында , курку хисе билэп алгач ,
Килэчэге бете диеп , кара уйлар кун,ел баскач.
Ж,эрэхэткэ тоз сипкэн кук , атлаган чакта адымын.
Сузырга сез онытмагыз , якыннарга ярдэм кулын.
Ташламагыз авыр чакта , курсэтегез дуслык хисен.
Курсэтегез туганнарга , «кан тартканнын,» кочен сизсен.
Тырышыгыз курсэтергэ , доньянын, гэделлек кочен
Онытмагыз елмаерга , ышанычлар артсын очен.
Онытмагыз юлыгызда , дусларны хэм туганнарны.
Кайтарыгыз кузлэренэ , яшэу кочен , якты нурны.
Ташламагыз гонах кылып , Сез кирэк чакта Аларга.
Яратыгыз чын кун,елдэн , тик яхшы гэмэл кылырга.
Гомерегездэ онытмагыз , дусларны хэм туганнарны!
Ташламагыз гонах кылып , Сез кирэк чакта , Аларны!
(20.11.2011.)
Свидетельство о публикации №111112101010
Онытмаска кирэк шул!
Лэйла Вахит
Лэйла Вахит 21.11.2011 22:59 Заявить о нарушении
Ямалеев Марс 21.11.2011 23:23 Заявить о нарушении