Нешла ахъдеш

Чум азир тугъ делкlалра,
Поэтли нешис ахъука,
Таман буруле хlина,
Буруй нешис ахъукала.

Гьамбикибхlале ахlдеш,
Хlулрукlари дия неш,
Гьамбикибхlале вайдеш,
Цlум рукlари дия неш.

Дилкьулерар нуша нешли,
Хlулрукlуле нушазака,
Аллагьлира рархь агъаб,
Царира гьар шайзака.

Шайил дуниялике,
Дияра неш лерира,
Лебил эш дуньяликем,
Неш дигахъис цlакьлера.


Рецензии