Кознен, азакы ае
Алмагачнын, яфракларын
Козге ж,ил йолкый тагын.
Ялгыз калган ботаклары ,
Котэ кыш вакытларын.
Кукне салкын хава баскан ,
Ж,ир кырауга сырылган.
Бакчаларнын, яме качкан ,
Тынлык хисе таралган.
Агачлар озлеп котэлэр ,
Кышнын ап - пак карларын.
Ябырлар , барын ак " шэллэр " ,
Ж,ылытып ботакларын.
Коз бирэ уз вызыйфасын ,
Тэбигатькэ буйсынып .
Килэсе карлы кышларын ,
Каршы ала , сагынып.
(08.11.2011.)
Свидетельство о публикации №111112011049
ТЭРЭЗЭ АРТЫНДА АЛМАГАЧЛАР МАМЫК ШЭЛЛЭРЕН КИЙГЭННЭР
БИК МАТУР
С/Б Фаниль
Фаниль Асфаров 21.11.2011 13:00 Заявить о нарушении
Филюза Шакирова 15.12.2011 08:54 Заявить о нарушении