Осiннiй сонячний зайчик
Обійняв і стискає біль в скронях...
На простягнутих мною долонях
Зайчик сонячний відпочиває.
Скоса він поглядає на мене,
Витанцьовує жваво, грайливо.
Раптом втих і відскочив квапливо,
Застрибав по листочках у терни.
Звеселив їх своїми слідами,
Далі скочив на віти тополі.
Я кричу:"Забери мої болі!
Смуток десь заховай за ярами!"
03.11.2011р. Сатанів 13:54
Свидетельство о публикации №111112010277
Андрей Владимирович Нестеров 20.11.2011 23:29 Заявить о нарушении
Наталя Мазур 20.11.2011 23:57 Заявить о нарушении