там. тут
Хтось попросить кави.
Життя яскрава річ сірого кольору.
Там море, тут безликі будинки,
а вчинки перекрили витримку.
Там чітка окресленість,
якась невпевненість,
ковтки гарячого дешевого чаю.
Тут океани відчаю,
відчинені вікна,
душі розхристані,
цукерки висипані,
природа мертва наполовину,
частини спогадів,
синдроми, лікарі, кома.
Тут царство безсоння
й тривалих розмов,
чужих умов, зрад, виправдань.
А там тиша,
надзвичайні звичайності,
випадковості.
Мої підстави для кволості.
Твої НЕхитрощі, НЕкрайнощі.
Я підставляю долоні, хай падають
нетутешні зорі.
Свидетельство о публикации №111111905043