Держ

Намчу мантурра вакlиб,
Хъайзе дия тел цlацl бариб,
баркала гес багьандан,
гира держла истакан.

Пикрира ухъун мантур,
тlариле истакайке,
цунезе цай шукlуру икиб,
бекlла баллагь цаб иле.

Итинира буриб намзе,
Цен уибил аргъике,
Лебилра девлекебдешра,
Цен бегъубил ужуле.

Дерхlибил мушаназе,
гъурдашунтичу ужурра,
силукlурра дягlизе,
хьунулра пяхърирурра.

Гьанна цаби гlядабле,
Эш хугил дунъялике,
Рисур кьянтl игъуле нургъбе,
Хьунулра гlядаб рулхъуле.


Рецензии