Зягlипил инсан

Зягlипле леври хlу инсан,
Камил хlина хlа иман,
Хlа эн изуй уркlилис,
Буришав ца дарман.

Рухl дигlес тlарбукlар шайтlан,
Хlясиратле цаби хlу хlяре ихьес,
Хlялалдеш барес тlара "инсан",
Хlярамдеш батува гьей адам.

Ямандеш цар хlатl баллагь,
Хlатl бурар хугил ванагь,
Гlяхl гъабза цай хlатl хlабукlар,
Урхlла мас билгlан букlар.

Гонзали кьянтlагъаб иле,
Биргурчи хlакера адамле,
Мамири адамис ямандеш,
итlра хlугъуна инсан хlале.


Рецензии