З господом у серцi

Ти від мене далеченько!
Я,Святий,від тебе!
Та тебе,моє серденько,
Чую коло себе!

Разом горе й біду зносим.
Щастю вдвох радієм.
Разом по садочку ходим,
Загрібаєм зілля.

Ми з тобою,як ріднії.
Як знайомі,друзі.
Як найкращі сусідоньки,
Як травичка в лузі!

Ти мені,як батько й мати!
Як ріднії діти!
Як добрії сестри й брати,
Навідь,ще ріднійший!

Сонце й небо,ти у мене!
Хліб та сіль,водичка!
Ой,яке ж мені миленьке,
Боже,твоє личко!

Біля мене завжди ходиш.
В тебе, лиш,повчаться!
Вказуєш,мені,дорогу.
Ти- життя і щастя!

Ти даєш мені наснагу
Світечком радіти.
Ти даруєш мені сили
На цім світі жити!


Рецензии