Н коли

;А я ніколи не буду популярною в школі,
не стану співачкою в стилі панк й в рок н ролі,
ніколи не вивчу всі уроки на середу,
ніколи не йтиму із-заду й попереду...

;Ніколи не сяду сама я за руль,
ніколи не дам чоловікові пульт,
ніколи не витру пилюку на шафі
ніколи не знайду Баден-Баден на мапі.


Рецензии