Заблукала

Я у лісах любові заблукала.
Здавалось, ти єдиний у житті.
Навколо, мов сліпа, не помічала
Нікого і нічого, тільки ти!

Кохання зле мене зачарувало.
Ти говорив красивії слова.
Я слухала і все собі гадала:
" Від тебе , в світі, кращого нема."

Жила в казкових мріях нездійсненних!
Аж доки не відчула тяжку біль.
Яку мені в дзвінках своїх щоденних
Втискав у серце, наче в рану сіль.

Зневірилась, та вмить змарніла,мила.
Не хочу й жити, загубилася зовсім.
Отак любити, відкриватися і вірить!
Ось так серденько віддавати їм!


Рецензии