Siz meni inuting, xayr alvido!
Сиз мени унутинг, хайр, алвидо!
Энди буё;ига орамиз очи;;
Энди тонглар турсам офтоба сувда,
Менга ўзга раъно тутади сочи;.
Сиз мени унутинг, нонушталарни,
Энди ўзга ёр-ла кўраман ба;ам;
Мен ёру; дунёда чин севги топдим,
Ёл;он севгиларга берайлик бар;ам.
Сиз мени унутинг, тушликларимда,
Сизнинг номингизни эсламайман ;еч;
Мен кўнгил ;ўйганман ўзга жононга,
Сизга ;айтмо;лигим энди жуда кеч.
Сиз мени унутинг, о;шомлар бирга,
;олмо;ликни асло ;илмангиз ;авас.
Мен сизсиз ишонинг минг йил яшайман,
Лекин яшолмайман у сиз бир нафас.
Сиз мени унутинг, хайр, алвидо...
2008
Свидетельство о публикации №111111706661