Синь

Синій  колір  все  залляв,
  Синє  море,  сонце,  став,
  На  деревах  синь  блищить,
  У  берлозі  Синій  спить. 
 У  Оксани  сині  очі, 
 Синій  колір  пише  ночі. 
 Світ  пірнув  у  синю  тінь, 
 Але  що  це?  Наді  мною 
 Небо  вкрилося  смолою, 
 Небо  чорне,  інше  –  синь, 
 Намальоване    зимою, 
 Згинь,  темното,  швидше  згинь!


Рецензии