Змусь мене
Страх обійди й мене відкоркуй!
Змусь мене дихати, коли ти мовчиш,
змусь мене линути, у сни, де ти спиш...
Будь моїм щастям, моїм хотінням,
щоб не від бренді у мене було похмілля...
Змусь мене плакати і посміхатись...
Змусь мене вміти любити й прощатись.
Свидетельство о публикации №111111700057